NA CESTI NISI SAM – preventivno prikazna prireditev

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na preventivno prikazni prireditvi NA CESTI NISI SAM, katero organiziramo v sodelovanju s Policijsko upravo Celje in njenimi enotami ter AMD Dravograd. Prireditev se bo odvijala v soboto, 20. aprila 2024, s pričetkom ob 10.00 uri, na parkirišču in okolici Športne dvorane Špic D v Dravogradu. 

Na prireditvi bodo sodelovali policisti policijske postaje Dravograd, kolesar policijske postaje Slovenj Gradec, iz policijske postaje Velenje se nam bo pridružila policijska maskota Pika, z nami bodo tudi policisti Postaje prometne policije Celje in policisti Enote vodnikov službenih psov. Prav tako bodo na prireditvi sodelovali policisti Posebne policijske enote in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje, prvič pa bodo z nami tudi kolegi iz Letalske policijske enote. s helikopterjem.

Na prireditvi pa sodelujejo tudi Občina Dravograd in Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Dravograd, Javni zavod Dravit, Koroški gasilski zavod, Gasilska enota Dravograd, Združenje slovenskih poklicnih gasilcev, Zdravstveno reševalni center Koroške, Zdravstveni dom Dravograd, AMZS Slovenije s centrom varne vožnje Vransko, Izpostava Uprave RS za zaščito in reševanje Slovenj Gradec in Regijski center za obveščanje Slovenj Gradec ter Nacionalni inštitut za javno zdravje – OE Ravne na Koroškem, pomoč pri promociji pa je nudil tudi Podjetniški center Slovenj Grtadec.

Verjamemo, da boste skupaj z nami izvedeli veliko novega in koristnega. Vljudno vabljeni!