Piknik z zaključno vožnjo LE MC Blue Knights Slovenia I

dsc_4064

Ne glede na to, da vsi verjamemo, da letošnja sezona še ni zaključena, smo v skladu z letnim planom organizirali zaključno vožnjo kluba. Tokrat smo malo pohiteli in tako ujeli čudovito oktobrsko soboto, ki je nam postregla z lepim poletnim vremenom. Vremenu primerna pa je bila tudi udeležba, saj se nas je na pot podalo kar 26 motorjev oz. preko 40 članov in naših prijateljev.

Pot pa nas je ponovno vodila preko Poljčan in Podčetrtka v Posavje oz. vas Pišece, kjer nas je pričakal naš Matjaž s svojo družino in prijatelji, ki so nas razvajali z različnimi morskimi dobrotami (kakor je zapisal direktor Taubi – nadzemeljskimi dobrotami), seveda pa ni manjkal niti “štajerski brancin”, pa raznovrstno pecivo, in še in še… Seveda ne smem pozabiti odlične glasbe Matjaževega očeta s prijatelji, ki so nas popeljali najprej skozi slovensko glasbeno zgodovino, nadaljevali pa so z dalmatinskimi šlagerji…Rekel bi…vse v slogu, tako hrana, pijača, kakor glasba.  Žal je čas v družbi dobrih prijateljev (pre)hitro minil in dan se je tako hitro prevesil v popoldan, ko smo morali zopet na pot proti domu. Celotna karavana se je zapeljala še skozi Krško, nato pa proti Celju, Mariboru oz. Slovenj Gradcu.

Za nami je bil zopet čudovit dan, v družbi najboljših prijateljev. Pa da ne pozabim, bom kratek…Matjaž…velik HVALA tebi in tvojim…

pa vozite s ponosom,

BoKI